bettilt
Manşet

Popüler Vans Ayakkabı Modelleri Neler?

Vans ayakkabılar, son yılların en çok tercih edilen ayakkabı modelleri arasında yer almaktadır. İnce, nefes alabilen yapısı, sağlam alt tabanı ve yumuşak hisli orta taban sayesinde kullanıcıya büyük bir konfor yaşatmaktadır. Ayrıca Sporstyle bünyesinde birçok farklı renk, desen ve modelde Vans ayakkabı seçenekleri bulunmaktadır. Vans, hem rahatlığı hem de benzersiz tasarımıyla her kıyafetle kombinlenebilecek ayakkabı modellerine sahiptir.

Vans ayakkabı modelleri kadın ve erkek kullanıcıların ihtiyaçlarına göre modeller tasarlanmaktadır. Bununla birlikte ayakkabı modellerinin çoğu unisex olarak üretildiği için birçok farklı numara seçeneği bulunmaktadır. Rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşatan Vans ayakkabıların en popüler modelleri ve özelliklerini inceleyelim.

Vans Old Skool Günlük Ayakkabı

Vans’ın en popüler ayakkabı modellerinin başında kesinlikle Old Skool Günlük Ayakkabı gelmektedir. Hem kadın hem de erkek kullanıcılarının kullanabileceği bir ayakabı modelidir.  Vans Old Skool modelinin birçok farklı renk seçeneği bulunmaktadır. Ek olarak, ayakkabı günlük kullanım için tasarlanmıştır. İnce bezler kullanılarak üretilmiş, sağlam ve kaydırmaz alt tabana sahiptir. Günlük hayatta tercih edecek kişilere konforlu yapısı sayesinde büyük bir kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Ayrıca, şık ve özgün tasarımıyla tarz bir görünüm yakalamaya yardımcı olacaktır.

Vans Old Skool Günlük Ayakkabı modelinin aynı özelliklere sahip bir diğer modeli bulunmaktadır.  Vans Classic Comfycush Old Skool Unisex ayakkabı, Old Skool ile aynı tasarım ve özelliklere sahiptir. Vans kadın ve erkek ayakkabı modeli olarak geçen bu ayakkabılar çok farklı desen, çizim ve motifler kullanılarak üretilmiştir. Örneğin, çiçekli, damalı veya daha farklı çizimler kullanılarak üretilen bir modeldir. Vans Classic Comfycush diğer bütün özellikleri Old Skool  ile ortaktır.

Vans Authentic Günlük Ayakkabı

Özellikle yaz ve bahar aylarında tercih edilen Vans ayakkabı modelleri arasında yer almaktadır. İnce ve hafif yapısı uzun süreli kullanımlarda ayağınızı ağrıtmadan rahat bir kullanım deneyimi yaşatır. Diğer Vans modellerine göre ayak bileğinin altında biten diğer bir tabirle bileksiz ayakkabı modellerindendir. Modern tasarımıyla havalı bir görünüm yakalayabilirsiniz.  Vans Authentic kadın ve erkek  ayakkabı modelleri arasında yer almaktadır.

Vans Authentic VR3 Unisex Günlük Ayakkabı modeli Authentic ile ortak özelliklere sahip bir modeldir. Tasarım olarak belirli farklılıklar taşımaktadır. Vans Authentic VR3, kalın bir alt tabana sahiptir. Diğer Authentic modellerin tabanları ince ve hafif iken VR3 kalın ve ağır bir tabana sahiptir. Diğer bütün tasarım ve yapısal özellikleri benzerdir.

Vans UA Serisi

Vans UA serisi kısa, orta ve uzun olarak üç farklı boyda ayakkabıları içeren bir model grubudur. Vans UA modellerinin çoğu çok tercih edilen popüler modeller arasında yer almaktadır. Vans kadın ayakkabı seçeneklerine özel, platformlu bir alt tabana sahiptir. Vans UA Ski8-Hi Platform 2.0 kadınlar tarafından beğenilen modeller arasındadır. Bu ayakkabılar, sağlam ve  yüksek bir alt tabana sahiptir. Ayrıca bota benzeyen Vans UA Ski8-Hi Classics modeller ağır olmayan ince ve yumuşak bitişli bir tasarım içermektedir. Ski8-Hi modellerinin orta boylu modelleri ,genellikle UA8- Mid Reissue olarak geçmektedir, uzun modellerle aynı özelliklere sahiptir. Kısa boylu modeller ise günlük kullanıma uygun olarak tasarlanmış rahat ayakkabılardır.  Vans UA serisinin bütün modelleri hem kadın hem de erkek kullanıcılar için ortak üretilmiştir. Ayrıca bu serideki çoğu modelin alt tabanı tırtıklı ve boşluklu bir tabana sahiptir. Bu sayede hem kaydırmayan hem de yürürken yerdeki sert cisimleri kullanıcıya hissettirmeyen bir tasarım içermektedir. Şık tasarımı ve farklı renk seçenekleri ile her kıyafetin altına kolaylıkla kombinlenebilecek kurtarıcı bir ayakkabı modelidir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu